KLANTEN ERVARINGEN

Joep Dohmen 2.2.19 NRC

Ik will merkmiddel DIOVAN de valsartan van Novartis?in nederland "niet leverbaar".

Ik stap in de auto en rij naar Duitsland.D lachende medewerker van de St. Josef Apotheke in de josefstrass in herzogenrath helpt mij graag. Heeft ze diovan op voorraad? "Natuurlijk".

07.11.17

Thank you very much from fast delivery I just got my paket.

Kind regards
Riitta Sellen

11.04.16

Goedemiddag,

Uw zending is al binnen  we zijn heel blij dat het zo snel verstuurd kon worden.
Heel erg bedankt

Met vriendelijke groet,
Brandon Meijerse

01.09.14

Dear,

About 3 weeks ago i made an order for sab simplex 30ml. It arrived a few days later.
It was my first order and it really worked well for our little girl!

Yentl Spijk

10.02.14

vorige keer een klein flesje besteld om het uit te proberen en het werkt fantastisch vandaar nu een grote fles....

van Daalen

02.07.13

Dear Mr. Heutchel,

Just to let you know that we received the drops two days ago. We used it 
once and it seems to work well for our daughter :) Very glad we finally 
found something that helps.
Thank you once again for your help and for such a fast shipment!

Best greetings from Corsica!
JS

25.06.13

...ben zeer tevreden voor mijn baby is het een wonder midel bedankt er voor!

denise gijsberts

21.06.13

beste lezer,
wij zijn erg tevreden over sab simplex!
ons zoontje slaapt nu rustig na een voeding, laat scheetjes en boertjes.
en heeft niet meer zoveel last van krampjes,dus minder rood hoofdje en kreunen en huilen van het persen.
erg snelle levering! top!
grtjs marjan vd anker

26.9.12

Opmerking over de bestelling: Seit 3 monate habe ich bei ihnen sab simplex
bestellt und es ist wirklich ein wundermittel. Danke schon.

Emine

19.6.12
Wat een geweldig spul! Hartelijk dank voor de snelle levering! Van een huilbaby naar een lachend, tevreden kind...ik ben blij dat ik jullie site via internet heb gevonden!!

4.5.12
Sab Simplex heeft onze zoon enorm geholpen zijn buikkrampjes terug te brengen. Van hele uren huilen na de voeding tot nachten doorslapen van bijna 12 uur. De darmkrampjes hielden zijn en onze nachtrust erg tegen. Dit is sinds de Sab Simplex bijna geheel verdwenen. Langzaam bouwen we het nu af. Van 15 druppels per fles tot 15 druppels alleen s'nachts. Het werkt bij ons perfect. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Ik had mijn naam en contact gegevens wel graag privé gehouden. Verder mag deze tekst voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Succes ermee en bedankt voor de super service

Jop

27.4.12
Onze zoon van 9 weken was erg onrustig en huilerig na de voedingen vanaf een week of 6. Hij had waarschijnlijk ook meer last gekregen van zijn darmpjes door de antibioticakuur die hij kreeg met 5 weken. Samen met Sab Simplex en aanpassing in de voeding hebben we hem daarna snel weer tot rust kunnen brengen. Wij zijn heel blij dat we met Sab Simplex zijn begonnen.Hij is weer de rustige gemakkelijke baby die hij al was en wij weten zeker dat Sab Simplex hier een hele grote rol in  speelt. We zouden het iedereen aanraden! Ook omdat overdosering niet mogelijk is en er geen afhankelijkheid kan ontstaan. En dan ook nog eens de mooie prijs die jullie aanbieden. Hier in Nederland kost een fles van 30 ml ongeveer 10 euro!

Monique van de Meulenhof-Huskens

23.11.11
Wij gebruiken de SAB Simplex nu 2 dagen, hiervoor gebruikten we Infacol, en we hebben het idee dat de darmkrampjes bij onze zoon al behoorlijk zijn afgenomen. We gebruiken het wel in combinatie met behandelingen door een osteopaat, maar zijn dus redelijk tevreden. Voorheen huilde onze zoon bijna een hele dag door de krampjes, nu huilt hij nog wel mn in de avond, maar het is echt beduidend minder. Yvette Tax

4.11.11
wij zijn heel tevreden van onze bestelling van Sab Simplex.
Voor ons zoontje is het een echt wondermiddel.
Nogmaals bedankt,
we zijn heel tevreden over jullie en de vlotte bestelling.

Familie Geldof

8.10.11
Mijn ervaring met sab-simplex is zeer positief! Mijn zoontje had al 6 weken lang erg veel last van krampjes. Niks werkte, Sab-simplex was onze laatste hoop. En het werkt, we hebben nu een heel ander kindje, hij is meer tevreden en slaapt beter! Tuurlijk heeft hij nog wel af en toe krampjes, maar niet zo vaak en hevig meer als eerst. Wij blijven voorlopig dan ook nog sab-simplex gebruiken. Wie weet kunnen we het af gaan bouwen als hij 12 weken is. Maaike Vlaming 7.10.11  Dank u wel voor de mail erg attent om te informeren naar de werking van sab simplex. Het is voor ons echt een wondermiddel ons zoontje had enorme buikkrampen en sinds we sab simplex gebruiken(wat een vriendin aanraden die had het ook gebruikt bij haar zoontje) is het totaal verdwenen we hadden al vanalles geprobeerd maar niks bleek te werken dus wij zijn er heel erg blij mee. Ik zal het ook iedereen aanraden die een kindje hebben met buikkrampjes. Linsey van der Donk. 6.10.11 Wij zijn erg blij met de werking van Sab Simplex. Wij voegen het toe aan de flesvoeding van onze baby en je ziet direct resultaat. Door het schudden van de fles om de voeding te maken komt er veel schuim op de melk, wat in het maagje/darmpjes lucht veroorzaakt. Door SS toe te voegen verdwijnen de luchtbelletjes als sneeuw voor de zon. Ook laat ze er veel eerderr een boertje door. WIj zijn zeer tevreden met het product.

Familie Post

22.9.11
Wij hebben zeer goede ervaringen met sab simplex met name voor het boeren wat bij onze dochter heel slecht tot niet gaat. Nu "ontlucht" ze tijdens de fles van onderen en laat goede boeren! Het enige wat vervelend is dat het flesje dat wij nu open hebben veel te snel druppelt en soms komt er zelfs een hele straal uit. Ook lijkt deze sab simplex dunner dan die wij in Nederland gekocht hebben, maar de werking is prima.

Joyce Tiemessen