Beste Sab Simplex-gebruikers, beste Nederlandse gezinnen!

SAB SIMPLEX IS WEER BINNENGEKOMEN EN KAN NU BIJ ONS BESTELD WORDEN!

WIJ KUNNEN LEVEREN, ZO LANG DE VOORRAAD STREKT!


Beste Nederlandse klanten!

Door een faillissement van de financiële dienstverlener WIRECARD zijn wij genoodzaakt om op korte termijn met het betaalsysteem IDEAL in onze webshop te stoppen. Wij werken er met spoed aan om zo snel mogelijk een alternatief te vinden, zodat wij u IDEAL weer kunnen aanbieden.

Wij vragen om begrip!

Bedankt en groet,

Birgit en Dietmar Heuchel en Team


Beste Nederlandse klant van de Duitse-Internetapotheek!

Beste Nederlandse buren!

De CORONA-pandemie heeft de hele wereld overspoeld en voor veel menselijke tragedies gezorgd en het einde is nog niet in zicht. Wij hopen zeer dat zo spoedig mogelijk een werkzaam vaccin op de markt komt en deze  aan alle mensen ter beschikking kan worden gesteld.

Tot die tijd moeten wij proberen om onszelf en onze medemensen te beschermen tegen een infectie.

Nu het openbare leven weer op gang gebracht wordt en meer mensen weer naar hun werk gaan, wordt het moeilijk om zich aan de zinvolle afstandsregels te houden.

Daarom bieden wij u als "CORONA-CARE-pakket" tegen een gunstige prijs mondkapjes of  hoogwaardige FFP2-mondmaskers en handdesinfectiemiddel (werkzaam tegen de Corona-virussen !) aan, weliswaar alleen in huishoudelijke hoeveelheden voor eigen gebruik….wij willen graag zo veel mogelijk mensen die nog niet voorzien zijn, snel en goedkoop helpen. U dient er rekening mee te houden dat deze hygiënische producten niet geruild of teruggenomen kunnen worden.

Met hartelijke groet en blijf gezond

 

Het team van de Duitse-internetapotheek